יש נסיבות שונות שבהן אפשר לקבל תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה וכדאי להכיר את כולן. זאת משום שייתכן ואתם זכאים להנפיק תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה ולא מודעים לכך. לכן, ריכזנו עבורכם כל מה שצריך לדעת על תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה, כולל האתגרים האפשריים בהנפקת תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה ומי יכול לסייע לכם להגיש את הבקשה לקבלת התג.
באילו נסיבות מקבלים תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה?
מלבד נכות, המעניקה זכות לקבל תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה, חשוב להכיר גם את המצבים הנוספים בהם עשויים להיות זכאים לקבל תג חניה, הקשורים למחלות ומוגבלויות שונות. תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה יכולים לקבל גם:
- חולים אונקולוגים
- כבדי ראיה ועיוורים
- חולי לב
- חולי דיאליזה
- חולים במחלות שרירים
- חולי קרוהן
- חולי סוכרת
- חולי ריאה
- חולי פרקינסון
- חולי מחלות שרירים ועצמות
- חולי אפילפסיה
- מושתלי איברים
- חולי אלצהיימר והסובלים מדימנציה
- מי שסובל מהפרעות בזרימת הדם לגפיים
- הורים לילדים על הרצף האוטיסטי
- מי שסובל ממחלות נפשיות והפרעות פסיכיאטריות מסוימות.
כך תקבלו תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה
כדי לקבל תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה, יש להגיש בקשה מסודרת ומפורטת לוועדה הדנה בבקשה ומחליטה אם החולה זכאי לקבלת התג. הבעיה העיקרית היא שחלק מהבקשות נדחות על הסף ולכן יש משמעות רבה לאופן מילוי הבקשה. כדי להגדיל את הסיכוי לקבל תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה, רצוי לפנות לסיוע מקצועי. המומחים של "אופקים מימוש זכויות"ישמחו לעמוד לרשותכם בליווי אישי ולעבור אתכם את התהליך של קבלת תג חניה לנכה או לקרוב המסיע בוגר או ילד נכה, עם ייעוץ מקצועי לאורך כל הדרך.