לא חסרים בארץ נכים שמרגישים כמו אזרחים סוג ב'. אפשר לראות את הבסיס לזה בהרבה מאוד דברים. בלא מעט אתרים לא נגישים ובלא מעט פקידים ובירוקרטיות שמקשים על מימוש כל מיני זכויות מאוד בסיסיות. ויש דבר נוסף, מעצבן במיוחד, שגורם סבל מיותר. זהו מצב שבו אדם הסובל מנכות או מגבלה קשה הגיש בקשה לקבלת תג נכה ולאחר זמן טיפול בלתי מבוטל קיבל את התשובה הבאה: לא! לא מגיע. עבור מי שמתמודד עם דחיית תו נכה או עם סירוב לחדש תג נכה, שימו לב למה שתוכלו לעשות.
מטפלים בשבילכם בבקשות וערעורים
מומחי חברת אופקים מכירים היטב את המציאות, שבה נכים שציפו לקבת תג נכה מקבלים הודעת דחיה. בקשה יכולה להידחות הן מטעמים בירוקרטיים והן מטעמים ענייניים. לפעמים, מה שחסר זה פשוט טופס שיבהיר מדוע המצב הרפואי, גם אם לא מחייב שימוש בכיסא גלגלים בקביעות, גורר קושי משמעותי בניידות. לפעמים, דחיית תו נכה נובעת מטענה עניינית של אנשי הוועדה של משרד הרישוי. וועדה שעל פי החלטת רופא החליטה, לפעמים בצדק ולפעמים לא, שהבקשה נשללת. אז קודם כל, לאור הקשיים בהוצאת תג נכה, תוכלו לפנות לחברת אופקים שצברו ניסיון רב וידע בתחום זה. לא תצטרכו להתמודד לבד עם הבירוקרטיה. מישהו מקצועי עומד לצדכם ויטפל בזאת עבורכם. כך, גם אם תרצו לערער על הדחיה.
דחייה איננה סוף פסוק
דחיה של תג נכה איננה סוף פסוק. לא חייבים בהכרח לחכות עד שתהיה הרעה ממשית בניידות, לפחות לא תמיד. ניתן להגיש ערעור למשרד הרישוי, אך יש לעשות זאת בתוך פרק זמן סביר. כלומר, לא יותר משלושה חודשים, בדרך כלל, לאחר הודעת הדחיה. זאת ועוד, אפילו אם התקבלה דחיה נוספת, עדיין יש מה לעשות. יש להמתין תקופת צינון של כשנה, ואז אפשר להגיש בקשה מחדש. יש לכם שאלה בנושא אישור או דחיית תו נכה? שונאים בירוקרטיה שכבר עולה על העצבים? זה הזמן להיעזר בחברת אופקים מימוש זכויות. כל מה שצריך לקבלת תג נכה, עם כל הזכויות הנלוות לכך.